tiistai 3. huhtikuuta 2012

Perillä ollaan taas takatalvisessa Suomessa, juuri kun ehdimme tottua sopivaan +24 lämpötilaan Italian puolella!Messut oli järjestetty hyvin ja kevään kehysvalikoimat olivat monin osin meille mieluisia, lähinnä todella leveät samettipintaiset ja koristekuvioidut glitterkehykset olivat jo meidänkin makuumme hieman liikaa.
Löysimme muutaman meille uuden toimijan, joiden valikoimissa on tyyliimme sopivia tuotteita. Toivommekin, että saisimme Patinan valikoimiin näitä uusia kehyksiä ja muita tuotteita jo kevään mittaan.

Roomassa kierrellessämme löysimme myös paikallisen kehystämön. Yrittäjä puhui englantia yhtä vähän kuin me italiaa, mutta elekieli kyllä taas varmisti yhteisymmärryksen kertoessamme olevamme kollegoita Suomesta. Kehystämön valikoimista Patinassakin nähtyjä kehyksiä oli peräti...yksi!


Kaupunkia tuli kierreltyä enimmäkseen kävellen, mutta metrot ja ratikat olivat erittäin käteviä kiireessä ja pitkällä matkalla aamusta asti kävellyn päivän päätteeksi. Kierroksiemme parasta antia olivat varmastikin sunnuntaiaamun katumarkkinat, joilta teimme löytöjä vanhojen tavaroiden pöydistä, sekä ihanat "sisustus"kaupat, joissa oli sekaisin vanhaa ja uutta, tavaraa ja taidetta.

Sää oli loistava, ihmiset mukavia ja cappucinot ehdottomasti parhaita maistamiamme.
Kaiken kaikkiaan tähän kaupunkiin olisi todella ilo palata.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti