maanantai 4. helmikuuta 2019

Galleria Patina 8.2. – 6.3.2019
Anfangi – grafiikkaa, kalligrafiaa ja pienoisveistoksia
 

Galleria Patinan helmikuun yhteisnäyttely Anfangi kerää yhteen kuusi taiteilijaa ympäri Suomea. Mukana näyttelyssä on grafiikkaa eri tekniikoilla, kalligrafiaa sekä pienoisveistoksia, näyttelyn värimaailma on harmoninen ja rauhallinen.

Kuvataiteilija ja kalligrafi Pauliina Yliniitty tulee Pohjois-Pohjanmaalta, Matkanivasta. Yliniitty on erikoistunut kalligrafiaan, jota hän myös opettaa. Kalligrafia on monipuolista ja siihen voi helposti liittää niin piirtämistä, maalaamista, valokuvausta kuin kirjansidontaakin.

Kirsi Kuivalainen on kotoisin Lahdesta. Hänelle kirjoittaminen on ollut tapa tulkita tunteita sekä havainnoida elämää vähin sanoin, ja sanoja ja runoja hän käyttää myös taiteessaan. Grafiikan ja kalligrafian lisäksi näyttelyssä on myös Kuivalaisen pienoisveistoksia.

Nina Venäläinen on kuopiolainen kuvataiteilija. Perinteisen grafiikan rinnalla Venäläinen yhdistelee eri tekniikoita, joka tuo teoksiin omanlaista tunnelmaa, taiteensa aiheina hänellä on usein luonto ja mennyt maailma, vintage.

Pirkanmaalta näyttelyyn saapuu kolme taiteilijaa: Tuija Virta, Pirkko Koskinen ja Juha Isometsä. Yhdessä he muodostavat myös Apropoo-ryhmän, joita yhdistää ystävyys ja grafiikan tekeminen. Grafiikan lisäksi Tuija Virta tuo Patinan näyttelyyn myös omia pienoisveistoksiaan.

Avajaisia vietämme perjantaina 8.2. klo 17-19
Tervetuloa!
Patinan näyttelyihin on aina vapaa pääsy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti