maanantai 8. heinäkuuta 2019

10.7. Suuri Maalaustapahtuma klo 14-17 Kehystämö Galleria Patinassa
 
Tule katsomaan, kun taiteilijat taiteilevat Kehystämö Galleria Patinan lipan alla. Katriina Korhonen maalaa tauluja Rust-Oleum kalkkimaaleilla ja Yrjö Varjanne maalaa akvarelleja. Näiden lisäksi Patina järjestää maalausnäytöksen COLR spraymaaleilla, jotka ovat vesiohenteisia, ympäristöystävällisiä ja lähes hajuttomia. COLR spraymaali käy sekä sisä- että ulkokäyttöön ja niillä voi maalata puuta, metallia, kiveä, muovia, lasia, keramiikkaa ja pahvia.

Samana päivänä klo 13-16 voi Patinassa osallistua myös villasukkatalkoisiin ja opetella kutomaan helppoja junasukkia. Kudomme villasukkia, jotka lähetetään lämmittämään pienten afrikkalaisten orpolasten jalkoja Mufindin orpolapsikylään. Ota omat langat ja puikot mukaan.

Gallerian puolella on avautunut naivistitaiteen näyttely Suven siekailut, johon kannattaa käydä tutustumassa. Näyttely on täynnä elämää, kauniita värejä sekä mielenkiintoisia tarinoita, ja se tarjoilee katsojalleen iloisen kesämielen arjen keskelle. Patinan näyttelyihin on aina vapaa pääsy ja galleria on avoinna ma-pe klo 10-17.

Tervetuloa mukaan Patinan tapahtumiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti