tiistai 12. marraskuuta 2019

Patinan Joulusalonki
 
Patinan tunnelmallinen, värikäs ja boheemi Joulusalonki on jälleen valmistunut nautittavaksi! Joulusalonki tarjoaa taidetta, taidekäsityötä ja kansainvälisiä sisustustuotteita afrikkalaisin maustein. Tänä vuonna mukana ovat taiteilijat Heli Pukki akvarelleilla, Ritva Korhonen puureliefeillä, Pipa Rauhamäki maalauksilla ja eestiläinen Kadi Kurema grafiikan teoksillaan.

Salongissamme on mukana tänä vuonna myös 101 Kopenhagenilta keramiikka- ja betoniruukkuja, Vanilla Flyilta sisustustuotteita hauskoissa eläinhahmoissa, Speedtsbergiltä ylellisiä joulupalloja ja Garden living by Boysenilta persoonallisia metallisia huonekaluja. Meiltä on saatavana myös suoraan Tanzaniasta paikallisilta kädentaitajilta tuotuja erilaisia joululahjaksi sopivia tuotteita kuten käsinkaiverrettuja kehyksiä, naisten punomia koreja ja Neema Graftilta pehmoeläimiä ja muistikirjoja. Uniikeissa sisustustauluissa tänä jouluna teemana on perhoset ja toukat.

Lisäksi voit vielä osallistua Patinan yhteistyöprojektiin ja osallistua afrikkalaisen Mufindin orpolasten kylän avustamiseen ostamalla orpolasten itsensä ottamia valokuvia lahjaksi tai itselle muistoksi. Tuotto kokonaisuudessaan menee suoraan Mufindin orpolapsille.

Joulusalonkimme on avoinna ma-pe 10-17 ja la 10-14 sekä        joulukuussa su 8.12, 15.12 ja 22.12 klo 12-16.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti