keskiviikko 3. marraskuuta 2021


 

Joulusalonki avautuu maanantaina 8.11.2021

Patinan tunnelmallinen, värikäs ja boheemi Joulusalonki avautuu jälleen! Joulusalonki tarjoaa taidetta, taidekäsityötä ja kansainvälisiä sisustustuotteita afrikkalaisin maustein. Tänä vuonna taiteilijoina mukana ovat Merja Nykänen-Naukkarinen, Kikka Nyrén, Ritva Korhonen, Heli Pukki, Anja Santala ja eestiläinen Kadi Kurema.  Taiteilijoilta löydät mm. keramiikkaa, grafiikkaa, maalauksia, kalentereita, uniikkeja kortteja ym. mielenkiintoista.

Joulusalongista löytyy myös erittäin laaja valikoima kauniita joulupalloja, joulukortteja, kynttilänjalkoja sekä Desicon värikylläisiä kynttilöitä – kaikkea pientä piristävää sisustukseen. Hurmaannu myös samettisesta torkkupeitosta sekä Vanilla Flyn pehmeistä ja värikkäistä kasseista ja pussukoista. Ihania lahjoja ystävälle tai itselle!

Myös Afrikka-teema on salongissa vahvasti läsnä: paljon erilaisia afrikkalaisia kankaita, mekkoja, koreja ja korvakoruja ym. nyt saatavilla Patinan Joulusalongista. Lisäksi voit vielä osallistua ja tukea Patinan yhteistyöprojektia ja osallistua tansanialaisen Mufindin orpolasten kylän avustamiseen ostamalla orpolasten itsensä piirtämiä postikortteja, lapasia ja käsintehtyjä muistikirjoja. Tuotto kokonaisuudessaan menee suoraan Mufindin orpolapsille.

Kuvassa Yrjö Varjanteen akvarelli, jota on saatavana myös joulukorttina.


Joulusalonkimme avautuu maanantaina 8.11. klo 10.
Tervetuloa fiilistelemään joulua ja tekemään ihania löytöjä!

Olemme avoinna ma-pe klo 10-17 ja la 10-14.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti